Follow Us @soratemplates

Monday, 9 May 2016

USWAH ISLAMIC CLOTHING

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Hari ni nak review sikit mengenai satu jenama hijab patuh syariah di Malaysia iaitu USWAH ISLAMIC CLOTHING. Rangkaian produk yang dikeluarkan oleh Uswah adalah seiring dengan kehendak syarak dan sangat sesuai untuk semua muslimah di Malaysia mahupun seluruh dunia. Baru je usha laman web uswah tadi. Huishhh. Tengah ada clearance sale uolssss. Sila lah cepat-cepat p tengok yaa! I is fall in love dengan palazzo dari Uswah tu. Cantik!

Latar belakang USWAH

USWAH adalah sebuah syarikat yang beroperasi di atas talian sejak 2013 dan membawa konsep pakaian patuh syariah. USWAH bercita-cita untuk membawa gaya berpakaian yang mengikut syarak menjadi trend di Malaysia mahu pun dunia. Bermula di laman social Facebook, dengan jumlah pengikut terkini sebanyak 123,000 orang dan Instagram sebanyak 32,000 followers.

Facebook: Uswah Islamic Clothing
Instagram: @uswahislamicclothing
Youtube: Uswah Islamic Clothing
Email: network.uswah@gmail.com
Web: www.uswah.com.my
Blog: www.uswah.com.my/blog
Hotline: +601110742198 / 0108153562

Butik Fizikal: Uswah Islamic Vendor Boutique,
3A-59-01, Jalan Medan Pusat Bandar 8,
Bangi Sentral, Bandar Baru Bangi.
(Landmark: Sebaris Mee Tarik Warisan, Bella Ammara, Sugarscarf)


Peluang Jana Pendapatan dengan Pogram Dropship & Stokis Uswah

KELEBIHAN MENYERTAI KAMI:

- TIDAK PERLU SIMPAN STOK
- TIDAK PERLU MENGELUARKAN MODAL untuk pembelian produk, di samping membeli (untuk kegunaan sendiri) dengan harga jauh lebih rendah.
- Peluang mempromosi pelbagai koleksi HIJAB PATUH SYARIAH.
- TIADA TEMPAHAN MINIMUM.
- TIDAK MENANGGUNG KERUGIAN jika produk tidak laku.
- TIADA KOS TERSEMBUNYI
- KOMISEN 10-20% AUTOMATIK (siap tolak!, tak perlu tunggu hujung bulan baru dapat komisen)
- SISTEM TEMPAHAN AUTOMATIK DI WEB, tidak perlu menunggu kami memberi maklum balas melalui whatsapp atau inbox. Paparan web disediakan KHAS UNTUK - AGEN, harga di tolak secara automatik.
- GROUP COACHING & perkongsian permasalahan serta tips jualan atau pemasaran.
- KAMI JUGA MENYEDIAKAN PELUANG UNTUK RESELLER MENJADI STOKIS DI TEMPAT MASING2.

Sejak dari 2014 sudah ramai yang mendapat manfaat dari program reseller kami, dari ambil sehelai dua hingga ratusan helai! Jika mereka boleh, anda tentu BOLEH!

Sehingga kini, kami telah mempunyai stokis di Brunei, Singapura, Jepun dan seluruh Malaysia.


Produk USWAH
Sehingga ke hari ini, USWAH telah mengeluarkan puluhan Koleksi Tudung Bawal Bidang 60 & Shawl Labuh, dan 6 Koleksi Pakaian (tunik labuh). Antara hotselling produk tudung kami adalah:


Husna Instant Shawl Labuh (HOTSELLING! Pinless, Ironless, Hassle-free)





Di http://uswah.com.my/ , korang juga boleh lihat pelbagai tutorial shawl terkini yang dikongsikan oleh pihak uswah. Contohnya seperti gambar di bawah:



Shawl dari uswah ni sebenarnya sangat lembut dan cantik. Bila pakai, serius selesa. Corak dia pun cantik. Jahitan dia sangat kemas, tak singkat dan korang mesti akan jatuh cinta kat shawl jenama Uswah ni. I got mine already. Serius cantik. Maaf lah atas gambar yang tak berapa nak cantik tuu yee. Hihiii. Warna orange + hijau. Tapi oren dia dengan hijau tu lembut jeee. Cantik kombinasi warna ni.




So. Bagi sesiapa yang tercari-cari pakaian dan tudung muslimah yang seiring dengan kehendak syarak dan patuh syariah, Uswah lah jawapannya. InShaaAllah anda akan jumpa yang berkenan di hati. Lebih-lebih lagi, warna dan koleksi di Uswah semuanya mengikut trend semasa. Nak bergaya pun kena lah tutup aurat kan? Hehee..

Untuk maklumat lanjut, korang boleh ke laman web uswah ataupun laman sosial uswah yang lain.


Facebook: Uswah Islamic Clothing
Instagram: @uswahislamicclothing
Youtube: Uswah Islamic Clothing
Email: network.uswah@gmail.com
Web: www.uswah.com.my
Blog: www.uswah.com.my/blog
Hotline: +601110742198 / 0108153562

Korang juga boleh hubungi hotline uswah untuk sebarang pertanyaan ada sekiranya ada apa-apa masalah. Staff uswah punya layanan sangat baik. Jadi jangan risau ok!
Selamat ber-uswah clothing!



3 comments:

  1. baguslah camni, tenang n suka tgk wanita berhijab labuh

    ReplyDelete
  2. Lawanya tudung rai.. Nomey sangat..

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.