ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

Tempahan Edit Blog: Wawa Fizlah

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Yeayyyy! Got another tempahan from the gorgeous and beautiful Kak Wawa! Template ni aku panggil dia template awan. Kehkehh. Mandai jaa. Sebab bentuk header dengan footer dia macam awan. Heheh. Sebelum2 ni ada jugak edit untuk customer yang header dan footer dia ber-awan macam ni. Cuma berbeza sikit dari yang ini.

Kak Wawa nak kombinasi warna pink dan biru soft. Untuk post title dan sidebar Kak Wawa nak macam tu, ala-ala ribbon banner camtu. Masa buat header tu mujur lah tak tersalah tulis Wawa Filzah hehehehee.



Kalau korang nak buat tempahan edit blog, boleh hubungi saya melalui wassap di 019-6373924 okay. Untuk tgk portfolio dan syarat boleh baca kat SINI


8 comments:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...