Follow Us @soratemplates

Saturday, 14 May 2016

Tempahan Edit Blog: Vitamin Kesihatan Shaklee

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Alhamdulillah. Got another tempahan lagi. Tq Kak Lissa sbb sudi tempah edit blog dgn saya hehehe.Tempahan kali ini adalah untuk blog shop iaitu vitamin kesihatan shaklee. Majoriti dah tahu kan shaklee ni bagus untuk kesihatan dan famous amous di Malaysia hehee. Ini first time dapat tempahan untuk blog shop. Memula tu risau laa jugak takut aku tak menepati citarasa Kak Lissa sbb kebiasaannya blog shop kan theme dia formal sikit, design pun simple. Aku masukkan juga sedikit elemen bunga kat footer pada mulanya. Mujur Kak Lissa suka bunga tu malahan dia suruh letak kat sidebar and post title sekali heheee. Maka jadilah sepertimana sekarang.

Sebelum:

Selepas:

Watermark:


Simple sangat template ni sbb Kak Lissa mmg minta untuk buat simple simple jaa. Tq Kak Lissa. Korang kalau nak bei shaklee dengan harga murah murah ni boleh laa contact Kak Lissa. Beliau sangat peramah orangnya tauu. Service kompem tiptop lahh dia kasi. Jemput follow dan singgah blog beliau yaaa..



Uolsss dah join belum giveaway saya? Nak ramen spicy samyang free? Nak buat sipcy ramen challenge? Meh join GA di bawah!




No comments:

Post a Comment

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.