ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

Tempahan Edit Blog: Dunia Nuna Pringia

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Hai hai hai! Hihi. Tempahan kali ini adalah daripada Blogger Nuna Pringia. Beliau nakkan template yang simple dan menggunakan kombinasi warna hitam putih dan grey. Berdasarkan contoh template (gambar) yang beliau bagi, seriously template yg beliau nakkan sangat sangat simple. Background putih kosong. Aku pun cuba sedaya upaya untuk buat macam gambar yang beliau kasi tapi aku buat lain sikit supaya tak nampak macam sebijik sama. So dapatlah hasil sepertimana di bawah. Hihi. Utk font tu I'm not sure gambar yg dia kasi tu guna font apa. So aku guna font yg mcm lebih kurang sama. Pea twist apa entah nama font ni. Actually semua font Pea aku suka. Nampak macam handwriting!

URL BLOG: http://nunapringiacyunq.blogspot.my/

Watermark:


Thankyou sudi tempah dengan sy! Korang jangan lupa terjah blog beliau ok! Taataa!










4 comments:

  1. Patut 2,3 hari tak nmpak. Rrai tukar header kan ? rajinnyaaa. Header nuna pun cantik !

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. wahh perasan jee akak yaa sy tukar design hehehe..

      Delete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...