ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

Tempahan Edit Blog & Cursor: Athirah Anuar

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Alhamdulillah. Got another tempahan for edit blog and cursor. Hihi. Actually dah lama dah tempahan ni siap. Tapi baru hari ni review. *mujur tak lupa hikhiksss* Tempahan ni datangnya dari the beautiful Ain. Ini lah antara template paling simple sekali yang aku buat sebab beliau nak simple sangat-sangat. Background Ain nak putih plain. Header dia nak warna hijau dan purple soft, body warna hitam dan kelabu dan footer aku buatkan sama warna macam header. Hehee. Maka terhasillah sepertimana di bawah ni..




Ini pulak watermark Ain.


Dan ini cursor. Beliau nak cursor owl.

Utk full view, korang boleh terjah blog Ain:


Siapa yang nak buat tempahan boleh email sy di vendettatraveller@gmail atau utk fast reply, wasap sy di 019-6372 924. Tataaa!



2 comments:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...