Tempahan Edit Blog: Aliasaffiya

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Alhamdulillah. Got another tempahan edit blog untuk blog Aliasaffiya. Tema warna yang dipilih adalah warna pink dan purple. More to theme cute sebab beliau minta utk buat cecomel ada bunga ada doodle mcm gituuu hehe. Hasilnya dapatlah laa begini. Jemput singgah dan follow yaa uolsss!

Link Blog: http://aliasaffiya.blogspot.my/
sebelum

selepas

Watermark:
Sekiranya korang berminat untuk membuat tempahan edit blog boleh baca terma dan syarat serta tengok portfolio di SINI Nak lagi senang wassap je saya di 019-6373924 okay..

Giveaway masih berlangsung! Jangan lupa join tau! Hadiah adalah spicy ramen samyang untuk 10 orang pemenang. Klik SINI

Ada sale bagi pembelian 2 pcs barang dan ke atas! Klik SINI untuk maklumat lanjut. Stok anastasia lip matte baru masuk uolsss!


3 comments:

  1. salam , wah terbaik punya renovation hhehe

    ReplyDelete
  2. cantik hasil edit blog

    singgah sini dari arzmoha.com

    ReplyDelete
  3. Menarikkkk..Macam minat jerk..Hehe!

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.