Queens Blink keluaran terbaru Lyanaz Beauty Care




ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Hari ni ni nak promote sikit produk terbaru dari Datin Lyanaz Hassan selaku pengasas Lyanaz Beauty Care iaitu QUEENS BLINK! Uolsss mesti dah sedia maklum dengan produk skincare yang hot hot meletup keluaran Lyanaz Beauty Care iaitu Babies Blink. Babies Blink serius sangat sangat laku dan permintaan customer pun tinggi. Pergi laa mana-mana vendor ke, online shop ke, kedai kecantikan kosmetik ke, tak sah kalau takde babies blink! Mmg aku sendiri akui ramai gila pakai babies blink. Makcik makcik aku pun pakai woiii. Kelmarin Makcik aku masuk bilik aku usha babies blink aku sbb babies blink dia dah nak habis hahahaaa. Famous gilaa babies blink ni. Sepupu aku pun pakai. Serious talk lah muka dia makin putih aku tengok sejak dia pakai babies blink. Tak sesia aku promote kat dia hahaahaaa. 

Berikutan dengan kejayaan produk skincare babies blink, sekarang Lyanaz Beauty Care telah mengeluarkan skincare terbaru yang diberi nama QUEENS BLINK. Ramuan Queens Blink berbeza sikit dari Babies Blink. Tengok warna pun dah boleh tahu. Queens Blink ni ramuan dia adalah dari avocado. Sebab tu nampak warna hijau tu. Bak kata Datin Lyanaz, krim mak ko ijo! Kahkahh. Krim yang warna hijau tu pakai masa malam. Krim yang pink pink tu pakai waktu siang. Masa awal-awal pengeluaran dulu, setiap pembelian akan dapat free toner 100ml. Tapi skrg tak dah. Sekarang toner 60ml jaa.

Satu set Queens Blink ni mengandungi Gluta Collagen Soap, Treatment Night Cream, Day Cream dan Toner Advance. Market price untuk satu set skincare Queens Blink ni adalah RM 69.90 SM dan RM75.00 SS.

KELEBIHAN/ FUNGSI QUEENS BLINK:
  1. Mengecilkan pori-pori di wajah.
  2. Mencerahkan 17 kali ganda dari agen pemutih.
  3. Menjadikan kulit cerah dan pinkish.
  4. Melicinkan kulit secara maksimum.
  5. Membantutkan kenaikan jerawat baru.
  6. Membantutkan pertumbuhan jerawat.
  7. Menghilangkan jeragat dalam 1 hari bergantung kepada jenis jeragat.
  8. Melembapkan kulit.
  9. Mengimbangkan minyak berlebihan.


SEBAB KENAPA ANDA PERLU MENGGUNAKAN QUEENS BLINK:
  1. Tiada pengelupasan.
  2. Tiada bahan-bahan terlarang.
  3. Produk bumiputera.
  4. Kesan seawal 1 hari.


FUNGSI GLUTA COLLAGEN SOAP:
  1. Memudarkan dan menghilangkan bintik-bintik hitam.
  2. Membantut dan mengecutkan pertumbuhan jerawat.
  3. Digunakan 2 kali sehari pagi dan malam.


FUNGSI DAY CREAM:
  1. Mencegah pertumbuhan jerawat.
  2. Mengawal rembesan minyak dan menjadikan kulit tidak berminyak.
  3. Mengecilkan pori-pori kulit.
  4. Menjadikan kulit lebih segar dan berseri.
  5. Memberi perlindungan SPF35 dan sesuai digunakan sebagai sunblock.
  6. Sesuai untuk semua jenis kulit.
  7. Pencerahan yang berganda dan cepat tanpa sebarang pengelupasan.
  8. Memudarkan parut-parut hitam dan parut jerawat.
  9. Mencegah pertumbuhan jerawat baru dan membantutkan pertumbuhan jerawat.
  10. Mengawal sinaran UV kerana boleh digunakan sebagai sunblock.


FUNGSI TREATMENT NIGHT CREAM:
  1. Menghilangkan jerawat dan membantutkan pertumbuhan jerawat.
  2. Melicinkan struktur kulit wajah.
  3. Membantu memudarkan parut dan jeragat atau bintik-bintik hitam di muka.
  4. Menganjalkan kulit dan menjadikan kulit lebih pinkish.
  5. Mengecilkan pori-pori kulit.
  6. Berkesan dalam masa 24 jam.


FUNGSI TONER ADVANCE:
  1. Membuang kesan kotoran 100% daki dan kotoran di muka.
  2. Mencerahkan 5 kali ganda daripada bahan pemutih yang lain.
  3. Menyeimbangkan lenbihan minyak di wajah.
  4. Kulit lebih bersinar.
  5. Mengecilkan pori-pori terbuka dan mencehag terjadinya jerawat.


CARA MENGGUNAKAN QUEENS BLINK:
SABUN GLUTA COLLAGEN- Digunakan untuk mencuci muka, boleh digunakan 2 atau 3 kali sehari.
DAY CREAM-Disapu nipis untuk menghalang sinaran UV dan menghindarkan kulit kelihatan kusam. Menampakkan kulit muka pinkish dan cerah.
TREATMENT NIGHT CREAM-Digunakan pada waktu malam untuk mengecutkan jerawat 90%.
TONER ADVANCE-Disarankan pakai waktu siang dan malam sebelum krim. Boleh juga digosok dengan kapas untuk mengeluarkan segala daki dan kotoran di wajah.

Pengasas Lyanaz Beauty care, Datin Lyanaz Hassan pun bermakko ijo tauu! Hahahaa. Lawa gilaaa skin dia weyh! Selalu tgk kat fb dia panggil krim hijau Queens Blink ni krim mak ko ijo. Hahahahaaa. Femes mak ko ijo uolsss.

Kat bawah ni pula testimoni dari Datin Lyanaz Hassan sendiri, yang mana aku dapat di faceebook beliau. So ni bukan produk skincare jenama lain ok! Kat bawah ni semua testimoni Queens Blink. Tak caya p tanya Datin sana.







Kalau uolss nak beli skincare Queens Blink ni boleh order dengan saya. Free Toner 60 ml. Harga RM50 belum masuk postage. Original from hq yaa takde fake fake. Harga pasaran RM69.90 tapi iolss jual RM50 jaa ni. Berminat boleh wassap saya di 019-6373924. Stok babies blink pun ada. Utk babies blink free krim kunyit okay uolsss. (selagi stok masih ada). Nak? Meh wasap I meh.

Tataaa!






1 comment:

  1. Assalamulaikum. wahhh teringinnya nak try, tapi I really have a bad senstive skin :(

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.