ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

Nuffnang naik dua ringgit. Yeayyy!


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Yeayyyy! Nuffnang naik dua ringgit. Hehekkk. Utk blogger suam macam saya ni, eh mesti lah happy! Orang lain nuffnang dia beratus Rrai, tak kecoh pun. Sobb sob. Alaaa, saya kan masih newbie lagi bab bab nuffnang ni, naik dua ringgit pun dah kira banyak tau! Bersyukur sangat naik sampai dua ringgit. Sebab beberapa hari lepas baru RM57 tau. Semalam bukak RM58. Hari ni bukak tuptuppp RM59. Mana tak happy gua rasa. Hahahaha.

CPUV pun ada yang tengah on-going. Alhamdulillah. Terima kasih siapa yang klik tu. Terima kasih nuffnang sebab sudi paparkan iklan dalam blog saya. Muuahhh nuffnang sejuta kali! Hehee. Sebagai blogger ni, aku mmg berharap kat nuffnang sebagai earning blog. Nak harap adsense, dia tak approve. Sedihh. Kena perbaiki content blog lagi lepas ni. 

Untuk pengetahuan korang aku mmg tak pernah pun cash out nuffnang. Kesian kan? Hehekk. InShaaAllah nnti ada rezeki, aku cash out lah. Ni baru RM59. Harap2 lahh earning meningkat mana tahu boleh pakai buat kawen ke hehehehehehee*gatal*

Kalau korang datang singgah blog aku dan klik nuffnang, bgtau lah dekat cbox/ komen yee. Nanti aku klik nuffnang korang pulak. Rajin2 kan lah clear cookies anda okay kalau nak klik iklan orang. Tak ingat sebab apa tapi kalau tak clear utk jangka masa yg lama nnti kalau kita klik , iklan org tu tak naik pun. Erm. Betul ke aku cakap ni? Tak silap aku lah. Sbb dulu banyak baca blogger cakap mcm tu. Aku pun mmg rajin clear history, cookies semua ni sbb kalau tak nnti aku bukak nuffnang, dia jadi bad request dan tak boleh bukak. Dalam fikiran aku, maybe dia nak kasi kita refresh balik kot tiap kali kita klik iklan orang sbb tu kena clear. Hahahaha. Mandai aku jee.

Korang mesti dah cash out banyak kali kan? Aku selalu tengok blogger cik akak cash out nuffnang dan earning dia sampai beratus2.. Huuhuu. Jelesssss. Harap2 laa aku pun berpeluang nak cash out nanti. Harap lah earning naik. 

Jom klik nuffnang saya! *sempat lagi promote* hahahaha. Tinggal link blog, nnti aku klik korang punya balik. Tataaa!







16 comments:

  1. Bestnya..Sya punya dri 2012 lgi x prnh cash out..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesti kak mimi punya lagi banyak ni... hehe

      Delete
  2. bestnyer dah banyak... mohon tunjuk ajar sifu... *bow*

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak banyak pun.. baru ciput tuu jee aien.. hikhikk

      Delete
  3. wah. tahniahhh, saya newbie, tade pape lagi haha

    ReplyDelete
  4. seronoknya. saya punya nuffnang tetiba hilang dari side bar. bila cuba buka akaun nuffnang jadi error. sedihnya rasa

    ReplyDelete
  5. wah seronoknya dapat CPUV, apa rahsia Rrai? kite singgah klik klik ye..bagi jadi rm4 pulak..heheh

    meh la visit blog kita baca mana2 entri berkenan
    spitoutkata.blogspot.my

    ReplyDelete
  6. elsa tiap kali datang sini memang elsa klik hehe. samalah elsa kalau nampak duit naik memang melompat. tapi sampai sekarang elsa tak tahu cara cash out hahaha bukan apa untuk masa akan datang nanti nak cash out tak tahu cara pulak. btw good job rrai :*

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...