ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

Nak spicy ramen free?


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Hai uolsss. Nak spicy ramen samyang percuma tak? Saya dan para sponsor nak kasi 10 orang untuk dapat spicy ramen percuma! Caranya mudah je. Korang join giveaway INI. Kalau menang, dapat spicy ramen! Hihii. Sepuluh orang tauuu pemenang dicari. Mana tau rezeki uolsss kee.


Tarikh tutup giveaway adalah 2/6/2016. So jom cepat cepat join giveaway ni. Pakat ajak kawan kawan sekali hehehee. Kalau menang boleh laa buat spicy ramen challenge. Pedas weyhh.


Rasa dia memang sedap. Tapi serius pedas. Huhuu. Haritu tgk kat Aeon Melaka harga dia RM24.90 untuk packing besar yg ada lima dalam dia tu. Yg bowl pulak RM8.50.

So korang jangan lupa join tau! Klik kat banner di bawah utk maklumat lanjut



Btw tempahan edit blog masih dibuka. Kalau ada rasa nak bikin baju baru untuk blog, boleh wassap sy di 019-6373924. Untuk more details dan contoh template boleh tengok kat SINI

Taaataa!



2 comments:

  1. dah raasa dah. pedas gila! pedas pedas pun clear 2 cup hahahaha

    ReplyDelete
  2. dah join...hope menang...kekeke.....

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...