Follow Us @soratemplates

Thursday, 12 May 2016

Giveaway Spicy Ramen Challenge by Bajuwarnacoklat & Sponsor


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Alhamdulillah. Hari ini, 12/5/2016 saya dan para sponsor ingin menganjurkan sebuah giveaway yang hadiahnya adalah spicy ramen samyang. Harap uolss sudi join yaa. Giveaway ni nak cari 10 orang *UPDATE 24/5: JUMLAH PEMENANG DICARI 11 ORANG* pemenang tauu!! Dah makan belum spicy ramen ni? Heheh. Pedassss tauuu! Tapi sedap!

SYARAT-SYARATNYA:

1. Merupakan warganegara Malaysia (sbb hadiah hanya akan dipos dalam Malaysia). Wajib ada blog, instagram dan facebook kerana syarat yang ditetapkan oleh sponsor kebanyakannya adalah follow blog, instagram dan fb (kalau tkde sila pinjam kawan punya insta atau fb hehee)
2. Buat satu post bertajuk: Giveaway Spicy Ramen Challenge by Bajuwarnacoklat & Sponsor
3. Dalam post tersebut, letakkan banner di atas dan BACKLINK ke entry ini. (saya akan check. make sure backlink ok)
4. Tag 2 orang rakan anda untuk join dan pastikan mereka tahu mereka ditag.
5. Follow blog/insta/twitter/fb:

FOLLOW BLOG



FOLLOW G+



FOLLOW INSTAGRAM



LIKE FACEBOOK



FOLLOW FACEBOOK



FOLLOW TWITTER (kalau tiada twitter takpe)



6. Publish entry anda dan tinggalkan url entry tersebut di ruangan komen post ini sahaja.


HADIAH: SPICY RAMEN SAMYANG x 10 pemenang 11 PEMENANG
*Pemenang adalah berdasarkan random.org
*Peserta yang tidak menepati syarat-syarat di atas akan diblacklist untuk menjadi pemenang. Jadi sila pastikan anda patuhi semua syarat dan follow kesemua sponsor. Hadiah yang anda dapat adalah merupakan makanan. Jadi, tak berkat kalau anda makan sesuatu yang bukan hak anda kerana anda tidak jujur. Make sure anda tepati kesemua syarat.
*Hadiah adalah sepertimana dalam gambar di atas. 1 bungkus untuk seorang pemenang. (bukan yang satu pack besar ada lima bungkus tu yaa sayang sayang sekalian)
*Sponsor pun boleh join yaa..

Sekiranya masih ada yang ragu-ragu berkenaan status halal spicy ramen ini, anda boleh baca maklumat di bawah. I do research first before I decide to eat and buy this ramen. 






GIVEAWAY BERLANGSUNG DARI 12/5/2016 SEHINGGA 2/6/2016



(akan diupdate setiap hari selepas 11 malam)

58 comments:

  1. Ecah datang support dan join rrai! Hehehhe!

    http://apple-crunchh.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  2. nab joinnnn.. aicaited

    http://nurnabla.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  3. Sab join ^_^

    http://bluechoralpearl.blogspot.com/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  4. Leya join..hehehheheh http://www.leyayeolly.com/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  5. http://ga-contestdansegmen.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  6. http://lokmanamirul.blogspot.com/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  7. Akak join :D

    http://frrhnd.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  8. Sya join ^^
    http://littlesnorlax.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html
    insta :amirahhjaafar
    FB : Syakirah Jaafar

    ReplyDelete
  9. http://akuainkausiapa.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  10. Joined :)

    http://akhalilah.blogspot.com/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  11. Umie join yee
    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  12. Join jugak :D
    http://theathra.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  13. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  14. Saya join!

    http://hitchikingbaby.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  15. http://anabiha.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  16. elsa join :*

    http://elsaalicious.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  17. rrai, huda join :D
    http://alaynadiary.blogspot.com/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  18. Hai kak rrai :)

    raizah join tau ^^

    http://raizahstory.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  19. saya dah follow & join
    http://munirahmustafar84.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  20. join :)
    http://www.aswaleyla.com/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  21. join!

    http://www.sofieadie.com/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  22. http://mizzseven.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    join sini

    ReplyDelete
  23. join
    http://nurfarahudahud.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  24. http://nadialadzim.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    Join!

    ReplyDelete
  25. Saya join ...

    http://jombercontest.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  26. http://araasharara.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  27. Bismillah. Rrai, BLOG EYJA joined :)

    http://blogeyja.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  28. http://kanvasdakwat.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  29. Assalamualaikum. Anis join ye :D
    http://muffincokelatcinta.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ig:Ukhti.bunga_
    Fb:Anis shafika
    Twitter:Anisshafika

    ReplyDelete
  30. assalamualaikum , fara join ye
    http://happyvirusssss.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  31. hai rrai~ kita dah join tauu..

    http://hikayatleyha.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  32. http://www.mamadarwiish.com/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  33. Hi, dear. Saya join :D http://naziramohamad.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  34. Salam rrai yaya join :)

    http://aleiyamustaffa.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  35. ________________________DONE________________________

    ReplyDelete
  36. join yeaaa..

    http://galahpanjangg.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  37. _________________________DONE_________________________

    ReplyDelete
  38. joinnnnnn...:D

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  39. http://itsnumigx.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html?m=1 join semalam tapi lupa nak leave komen sini hahahahahaha

    ReplyDelete
  40. join...

    http://macammacamcite.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  41. join sini...

    http://ayubarbydol.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  42. shawal join ^^

    http://www.mohdnoorshawals.com/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  43. ___________________DONE_____________________

    ReplyDelete
  44. Dikna join :D Tapi ig yg preloveitem tu tak dpt nak follow sbb dia kate page isn't available

    http://dikna-sya.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  45. http://airitanaka.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  46. __________________DONE___________________

    ReplyDelete
  47. Assalamualaikum, yaya join! tapi maaf yaya takde twitter.
    http://cahayaketinggiankehalusan.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  48. __________________DONE__________________

    ReplyDelete
  49. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  50. http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2016/06/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    xdk ig dan tweet

    G + : Izyanyancinnamon

    FB :YAN CIK

    ReplyDelete
  51. Saya join. Hope sempat lagi join walaupun dah 2/6/16. Nak join malam tadi, tapi internet problem..huhu

    http://penselduabee.blogspot.my/2016/06/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  52. _____________________DONE___________________

    ReplyDelete
  53. joined ;)

    http://alyasygsanda.blogspot.my/2016/06/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  54. _____________DONE______________

    ReplyDelete
  55. http://tomodachilavendra.blogspot.com/2016/06/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  56. ______________DONE________________

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.