Giveaway Nurfuzie & THE BABY STORE - Malaysia Baby Online Shop


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Haiiiii uolsss! Di hari yang berbahagia ini aku nak ajak kalian join Giveaway yang dianjurkan oleh Cik En dan The Baby Store. Apa The Baby Store ni? Dia jual apa? Haaa. Meh baca pengenalan terlebih dahulu.


Sebuah Kedai Bayi Online yang meningkat naik dan menjadi pilihan ibu-bapa untuk membeli barangan kelangkapan ibu dan anak di atas talian. Mempunyai lebih 700 barangan untuk dipilih dan mempunyai pelbagai jenama antarabangsa dan tempatan. Harga barangan yang dijual di The Baby Store juga sangat-sangat berpatutan. Pelbagai kemudahan untuk baby, anak dan ibu korang boleh dapakan di sini. Memang rambang mata sebab banyak pilihan menarik di sini.

Antaranya korang boleh dapatkan stroller, kereta mainan budak (yg budak boleh naik bawak keliling ruang tamu rumah hahaha), baju melayu budak, food processor (yang ni bukan budak je boleh guna. kakak abang makcik pakcik mak bapak dia pun boleh guna food processor ni. nak guna buat blender juice buah pun sedappppp ni). Ni baru sikit aku listkan k. Sebab banyak lagi barangan kat The Baby Store. Kalau aku listkan semua nanti dah macam karangan SPM lah pulak kang. Cepat cepat klik kat facebook The Baby Store dan like page tersebut k! [https://www.facebook.com/thebabystoremalaysia/]

klik untuk sertai
Berita Baik! Hari ini kami Nurfuzie dan The Baby Store nak jemput semua blogger-blogger yang hebat untuk sama-sama meriahkan Giveaway kami. Hadiah menarik akan diberikan kepada 10 pemenang. Kami dari The Baby Store selaku penaja utama GiveAway ini.

Antara Barangan yang Hot di The Baby Store
Anda boleh klik pautan diatas untuk melihat produk tersebut.

Setiap pendaftaran akaun baru di The Baby Store akan menerima 200 mata ganjaran dimana boleh ditebus pada belian pertama dan setiap belian juga anda akan dapat mata ganjaran yang boleh ditebus pada belian seterusnya. Sangat menguntungkan.

========================================================================

Untuk melayakkan anda menyertai GiveAway ini, anda perlu memenuhi beberapa syarat mudah yang perlu anda patuhi. Sebelum tu mari tengok senarai hadiah dulu.

SENARAI HADIAH PEMENANG

Wang tunai Rm100 x Tempat Pertama

Wang tunai Rm50 x Tempat Kedua

Wang tunai Rm30 x Tempat Ketiga

Head Rest Massage x 10 Unit (Tempat Pertama hingga Kesepuluh)

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Like facebook penaja.
  
2. Follow instagram penaja.

3. Follow Blog penaja
4. Buat satu entry khas dengan tajuk Giveaway Nurfuzie & THE BABY STORE - Malaysia Baby Online Shop


  • Copy Coding yang disediakan dan paste kan di html blog post anda.
  • Tinggalkan link entry di kotak komen di entry ini.
  • Tarikh tutup pada 5 Jun 2016 jam 11.59 malam.
  • Pemenang akan dipilih berdasarkan kreativiti membuat blog post, memenuhi syarat yang ditetapkan. Keputusan juri adalah muktamad.
5. Share/Ping Artikel ini di samaada di Facebook Personal anda, Fanpage atau Facebook Group lain.

Semoga berjaya semua..

Nota Tambahan : - Jika anda adalah seorang blogger dan ingin menjana pendapatan melalui blog anda. Anda boleh sertai Program Affiliate The Baby Store. Pihak The Baby Store akan guide anda bagaimana anda boleh membuat duit melalui blog anda dengan program ini. 

Sasaran The Baby Store adalah membantu para Affiliate menjana sekurang-kurangnya RM2000 sebulan tanpa menjual. Hanya post artikel yang dibekalkan oleh The Baby Store sahaja. Mudah kan?

Jika anda berminat anda boleh klik di link ini --> Program Affiliate The Baby Store



[Romper Baju Melayu by Bajoo]
Direka khas untuk Si Kecil anda dengan fabrik yang berkualiti demi keselesaan si comel..
✔ Jahitan kemas
✔ Button romper seperti warna baju
✔ Nmpk seperti 2pieces (baju&seluar) tetapi ianya romper (1piece)
✔ Betul2 seperti baju melayu, labuh tgn dan kaki yg sesuai - tak pendek
✔ Cutting bahu yg bersesuaian, tidak menggelebeh
✔ Kotak packaging yg cantik - sesuai utk dijadikan hadiah


Romper Baju Melayu by Bajoo
Direka khas untuk Si Kecil anda dengan fabrik yang berkualiti demi keselesaan si comel..
✔ Jahitan kemas
✔ Button romper seperti warna baju
✔ Nmpk seperti 2pieces (baju&seluar) tetapi ianya romper (1piece)
✔ Betul2 seperti baju melayu, labuh tgn dan kaki yg sesuai - tak pendek
✔ Cutting bahu yg bersesuaian, tidak menggelebeh
✔ Kotak packaging yg cantik - sesuai utk dijadikan hadiah 


[AUTUMNZ BABY FOOD PROCESSOR]
✔ Praktikal - 2 in 1 steam dan blender.. selepas steam, boleh terus blender tanpa perlu mengubah tempat
✔ Sangat mudah digunakan
✔ Sesuai utk semua jenis makanan - buah2an, sayur2an, daging, ikan, dll.
✔ Harga mampu milik dan berbaloi2
✔ Tahan lasak dan selamat - BPA FREE


SUPER RACE CAR



[LeapFrog Learn & Groove Musical Table]

✔ Bergerak, menyanyi, menari dan drum - gabungan muzik dan pembelajaran
✔15 aktiviti dan 40 lagu
✔ amenggalakan fine motor skill - tolak, tarik, tekan, buka & tutup
✔ boleh dimain sambil duduk & berdiri
✔ mudah utk disimpan dan dibawa ke mana2
✔ Bilingual learning: introduces numbers, counting, the alphabet, shapes, colors, opposites and first words in both English and Spanish.

Produk Mandian Organik Baby Caliph Selamat Untuk Bayi dan Kanak-Kanak.
Kenapa perlu setia pada produk mandian yang ada SLES ?
📢Kebaikan Baby Caliph 📢
❣Tiada bahan pembuih SLES / SLS yang boleh menjana kanser kemudian hari.
❣Melembabkan kulit
❣Menjaga kulit bayi agar lebih sihat dengan perlindungan sireh.
❣Boleh digunakan untuk semua jenis kulit lebih-lebih lagi EKZEMA.
❣Tiada bauan sintetik yang boleh mengakibatkan keradangan kulit si manja.
💯Dikilangkan oleh kilang GMP muslim.
💯Boleh digunakan tanpa was-was.
💯 Harga lebih kompetitif berbanding produk luar dan kuantiti lebih banyak.

Barangan di atas ni semua hanyalah sebahagian sahaja yang aku kongsikan. Sebenarnya BANYAK lagi produk dan barangan yang dijual di The Baby Store. Untuk kesihatan ada, untuk minda cergas ada, macam macam lagi lah! Di samping tu jugak, kalau korang nak dapatkan tips keibubapaan ataupun fakta-fakta berkaitan dengan anak-anak, korang boleh dapatkan di http://www.babymalaysia.com/ sebab kat situ banyak sangat dikongsikan tips-tips yang berguna untuk ibu bapa ni. Yang belum kahwin pun boleh baca mana tahu mak kau suruh jaga adik ke, ataupun makcik pakcik kau suruh jagakan anak dia seminggu ke. Hahahaha

Antara entry-entry menarik yang dikongsikan adalah:

Dan banyak lagi! Korang boleh tengok sendiri di www.babymalaysia.com okay. Banyak ilmu uolsss boleh dapat nanti. Jangan lupa join giveaway ni sekali tau! Klik pada banner ataupun klik SINI. Tataaa!




3 comments:

  1. Selamat Malam... Good Luck.. Salam ukhuwah dari LeYa. Follow juga blog anda yang awesome ini.. LeYa Blog

    ReplyDelete
  2. Cantiknya baju baru ! Suka suka.

    Bw dari GA yg sama ^^

    http://theathra.blogspot.my/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html

    ReplyDelete
  3. Tahniah Rrai dah berjaya. Cepat2 pegi PM detail

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.