Tuesday, 10 May 2016

GIVEAWAY akan berlangsung pada hari KHAMIS


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Dalam entry aku yang sebelum ni aku ada khabarkan yang aku sedang cari sponsor untuk giveaway. Alhamdulillah ramai juga yang wassap mengatakan kesudian nak jadi sponsor. Boleh baca kat SINI. Serius. Terima kasih sangat-sangat. Tapi. Ramai juga yang wassap kata nak jadi sponsor tapi masih tak berikan bukti pembayaran. InShaaAllah aku cuba tunggu sampai esok yaa sayang sayang sekalian. Sebab hari Khamis saya nak start giveaway tersebut. Buat masa ni ada tujuh orang sponsor yang baik hati nak sponsor spicy ramen korea tu utk uolsss. Thankyou sangat2 kat mereka ni sbb murah hati sangat sangat untuk jadi sponsor.  Thankyou so much.

Saya akan terus proceed giveaway tanpa tanya samada anda berminat untuk jadi sponsor atau tidak meskipun anda dah wassap sy dan kata anda nak jadi sponsor. Aku ada terima wassap dari sorang ni yang berminat nak jadi sponsor. Tapi soalan dia macam dia tak percayakan aku so dia macam teragak-agak untuk jadi sponsor. Takpe saya faham. Soal kepercayaan ni bukan benda mudah kita nak kasi orang. Aku pun tak paksa hampa nak sponsor. Ikhlas dari uolss sendiri. Kalau rasa terbeban, tak perlu paksa diri untuk jadi sponsor okay. Aku tak menipu pun duit yang korang sponsor tu. Nak beli apa? Beli ramen utk diri sendiri? Takpaa laa maseh aku ada lagi tiga bungkus ni tak dimakan lagi. Lagipun selama ni aku ambik tempahan edit blog pun takdaa lagi aku makan duit org bayar utk edit tu tanpa siapkan template dieorang. Aku masih ada akal lagi nak fikir sebelum makan duit haram ni.

InShaaAllah Giveaway akan berlangsung pada hari KHAMIS sekiranya tiada hal hal yang tidak mengizinkan aku untuk taip entry giveaway. Jangan lupa join tau nanti! Hadiah dia SPICY RAMEN KOREA yang orang dok buat challenge tu. Hehee.

Tataaa!




8 comments:

  1. Tak sabaq ! Semoga dipermudahkan urusan :)

    ReplyDelete
  2. HAI... tak pernah pula tau ada challenge spicy ramen korea tu... errmmm ramen korea tu Halal ke? kalau ya... tak sabar nak join... heeeee

    ReplyDelete
  3. ok tak sabar nk mkn ramen free ni ....

    ReplyDelete
  4. cepat skit launch! haha.. Smoga di permudahkan urusan. =)

    ReplyDelete
  5. aaa, mcm best je GA ni hehe.

    Singgah kali pertama disini! :)

    ReplyDelete
  6. nak joinnnn elsa teringin nak makan ramen huwaaa hehehhee

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.