Freebies Background Wood

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

This one is my favourite background! Hihihh. Background wood; ala-ala kayu gituu. Simple. Blog nampak kemas sangat kalau guna bacground jenis camni sebab corak dia tak serabut. Kalau nak guna silakan okay. Strictly NO re-freebies. Idono you'll like this colour or not. Aku main taram je buat warna warna ni semua hahaha. Boleh plak lupa warna kuning aku tak buat lagi. Kesian kuning. Selalu orang suka letak background blog kaler apa ekh? Pink? Hahah. Rasanya pink ah kan femes.

http://i.imgur.com/h0wmrUz.png

http://i.imgur.com/JKoxSwc.png

http://i.imgur.com/BuSZKcH.png

http://i.imgur.com/f5tD4vj.png

http://i.imgur.com/QIvxFGq.png

http://i.imgur.com/Bno2VCH.png

http://i.imgur.com/hDGXkiO.png

http://i.imgur.com/rsjgAtr.png

http://i.imgur.com/GaH42S8.png

http://i.imgur.com/VCbFetm.png

http://i.imgur.com/K55tlx3.png

http://i.imgur.com/LMWf4rQ.png

http://i.imgur.com/uB78oJR.png


Kalau korang guna background ni, blog korang akan kelihatan seperti gambar di atas. Nahh. Aku kasi preview sekali. Kalau nak tengok background2 lain boleh stalk kat SINI. Banyak lagi bacground pattern lain.

Taataaa!









No comments:

Post a Comment

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.