Sunday, 22 May 2016

Freebies Background Star/Bintang

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA; Background kali ni sebenarnya lebih kurang macam background polka dots. Dari jauh nampak macam dots, tapi bila tgk kat screen, actually bintang, bukan dot. Hehehh. Lebih kurang gitu laa. Background ni kemas. Bintang dia pun comey comey jaaa. Lawa kalau jadikan background blog. STRICTLY NO RE-FREEBIES ye. Kalau nak copy url background ni, right click dan copy image address.




Gambar di atas adalah preview bila korang pakai background ni. Nampak macam polka dot kan? Hehehh. Bintang tu actually. Background lain boleh tengok kat SINI





No comments:

Post a Comment

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.