Monday, 9 May 2016

Alhamdulillah.. Nuffnang naik tiga ringgit!



ASSALAMUALAKUM | SALAM SEJAHTERA

Alhamdulillah. Beberapa hari lepas aku ada buat entry mengatakan yang nuffnang aku naik dari RM57 ke RM59. Alhamdulillah. Tadi bukak nuffnang, naik dah kepada RM62. Yeayyyy! Suka! Suka! Tak sangka naik jugak angka ni. Even though naik bape ringgit je, bagi aku besar nilainya tauu. Heheh. Terima kasih kepada sesiapa yang datang singgah blog dan klik nuffnang. Alhamdulillah. Sejak akhir2 ni mmg aku selalu merajinkan diri klik iklan nuffnang orang lain. Tak sangka earning aku pun meningkat sama. TQ Nuffnang!








3 comments:

  1. Tahniah Rrai ! Ain nak tggu seposen pun jenuh hahaha. Teruskan berblogging okeh !

    ReplyDelete
  2. tahniah. leya singgah menabung

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.