Wednesday, 20 April 2016

Watch Online: The Village: Achiara’s Secret Full Episode (Korea Drama) with english subtitles


Achiara is a small and peaceful village with nearly zero crime. One day, So-Yoon (Moon Geun-Young) arrives in Achiara. She will teach English at the local school. On her first day at work, she finds a buried body. So-Yoon and Police Officer Woo-Jae (Yook Sung-Jae) attempt to find the truth. As they get closer to the truth, the ugliness of the village is revealed.



Name: The Village: Achiara’s Secret

Original name: 마을-아치아라의 비밀

Director: Lee Yong-Seok

Cast: Moon Geun-Young, Yook Sung-Jae, On Joo-Wan

Release year: 2015

Status: Complete all episode

Country: Korean

Subtitles: English

Genre: Thriller, Mystery



[CLICK]


Ini adalah drama korea paling aku suka sekali. Why? Sebab aku mmg suka cerita yang ada crime, horror, thriller dan misteri macam ni. Utk drama The Village: Achiara’s Secret, semua kombinasi tu ADA!! Ko rasa? Peh. Mahu tak bersengkang mata aku hadap drama ni sbb seboleh boleh takmo tido gara-gara nak tahu ending dia. Drama ni lah punca aku tidur empat pagi tau. Sebab serius tak boleh berhenti tengok. Dah habis episod pertama, nak tgk yg kedua pulak. Habis kedua, seboleh nak hadap yang ketiga. Dahlah penuh misteri, ala-ala cerita hantu pulak tu, ada crime pulak tu, ada bunuh-bunuh pulak tu. Fuhh. Cerita ni mmg kena betul dgn taste gua. Tapi actually takde hantu pun. Dan cerita ni bukanlah cerita hantu pun sebenarnya. I admit masa aku tgk around dua tiga pagi tu aku cam cuak sikit takut hantu muncul depan skrin HAHAHAHAA. Lol. Ada sedikit elemen sedih dalam cerita ni. Keseluruhannya mmg best sangat. Berbaloi download semua episod hehehee. Aku recommend sangat utk korang tonton drama ni. Sumpah best gilerr!

Selamat menonton!




No comments:

Post a Comment

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.