Watch Online: Sweet, Savage Family Full Episode (Korea Drama) with english subtitles


Yoon Tae-Soo (Jung Joon-Ho) is a gang boss who dominates the adult entertainment district in Daejeon, South Korea. At home, he is an normal head of the household type of father. There, he lives with his strong willed wife Kim Eun-Ok (Moon Jeong-Hee) who nags at him constantly, a model student son and his mother.



Name: Sweet, Savage Family

Original name: My Sweet and Sour Family | 달콤살벌 패밀리

Director: Kang Dae-Sun

Cast: Jung Joon-Ho, Moon Jeong-Hee, Jung Woong-In, Yoo-Sun

Release year: 2015

Status: Complete all episode

Country: Korean

Subtitles: English

Genre: Comedy, Romance,Family


[CLICK]


Drama ni lebih kepada kekeluargaan dan kasih sayang antara ahli keluarga. Tapi its kinda rare lah sbb bapak dia seorang ganster hahahaha. Bila kat rumah bapak dia sweet sweet jee siap takut bini padahal kat luar gangster kot. Lol. Cerita ni kelakar. Serius kelakar. Ketawa ketawa aku tengok. Ada jugak terselit elemen cinta, ada sedih sikit dsb. Paling sweet bila ada scene nak tambat hati ex wife dia semula sbb mereka dah bercerai. Heheh. Ending dia best. Aku suka. Aku suka cerita yang ending tak tergantung. Macam cerita sweet savage family ni ending dia best lah jugak at least tak buat kita tertanya-tanya.


Saya bagi 3/5 untuk drama ini.

Selamat menonton :)






1 comment:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.