ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

Watch Online: Signal Full Episode (Korea Drama) with english subtitles


Hae-Young (Lee Je-Hoon) works as a criminal profiler and is also a police lieutenant. Even though he is a cop, he doesn't trust cops due to his own past experience. Back in 2000, when Hae-Young was in elementary school, his classmate Yoon-Jung was kidnapped and later found dead. Hae-Young saw a woman taking Yoon-Jung from school that day, but the police announced that the suspect was a man. Hae-Young even went to the police station and told the police officers that he saw the kidnapper and she was a woman. The police officers though didn't pay attention to him. The killer was never caught and her case remains unsolved to this day.

Hae-Young meets a reporter at a cafe to reveal bombshells about a celebrity scandal. Meanwhile, veteran detective Soo-Hyun (Kim Hye-Soo) is at the cafe staking out the meeting, unaware that Hae-Young is a cop. She arrests Soo-Hyun for stalking celebrities. While leaving the police station (the same police station he went to as a kid), Hae-Young hears someone talking to him. He looks around to find a walkie-talkie. The man who is talking to Hae-Young is Detective Jae-Han (Cho Jin-Woong). The detective though is from the year 2000 and he is investigating the disappearance of Hae-Young's elementary school classmate. Hae-Young and Detective Jae-Han begin to communicate via the walkie-talkie.


Name: Signal

Original name: ์‹œ๊ทธ๋„

Director: Kim Won-Suk

Cast: Lee Je-Hoon, Kim Hye-Soo, Cho Jin-Woong

Release year: 2016

Status: Complete all episode

Country: Korean

Subtitles: English

Genre: Romance, Sci-Fi

[CLICK]


Sebuah drama penyiasatan dan crime yang sangat sangat best!!! Serious talk. The plot of the story is so unik. I started to fall in love since the first episode. Setiap episod menjanjikan debaran dan suspen yang berlainan. Cases dia semua mind blowing weyh! Well drama korea yang bergenre crime mmg setakat ni tak pernah menghampakan aku. Korang kalau tak caya sila lah tonton mana mana drama korea yang pasal crime, pasal polis dan penyiasatan ni, mesti takkan menyesal. Membuatkan aku rasa macam nak jadi polis pulak tiba-tiba. Kihkihh. Signal ni sebenarnya mengisahkan pasal detektif dari zaman sekarang yang dapat communicate dgn detektif zaman 90-an dengan walkie talkie. Nanti ada waktu pukul berapa tu walkie talkie tu akan berbunyi macam nak dapat signal tuuptuppp akan dengar suara dari detektif zaman 90-an tu. Pretty scared kan hahahaha. Sbb walkie talkie tu sebenarnya kalau nak diikutkan tak boleh guna dah. Haaa tapi acaner tu boleh cakap dengan orang dari masa lampau pulak? Fuhhh. Drama ni sangat sangat menarik dia punya plot. Korang mesti akan jatuh cinta masa episod pertama drama ni! Full of mystery!

Saya bagi 4/5 bintang utk drama ni!





Berkenan dengan barangan di bawah? Jom beli dengan saya! Wasap 019-6373 924






No comments:

Post a Comment

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...