ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

Watch Online: She Was Pretty Full Episode (Korea Drama) with english subtitles



A romantic comedy about two past acquaintances who meet again after they've gone through a reversal of fortunes and appearances, set in the backdrop of a fashion magazine's publishing office.

Kim Hye-jin was a very pretty girl from a rich family. After her family's publishing company went bankrupt, she experienced hardships then lost her beauty too. Ji Sung-joon was an unattractive boy with low self-esteem, but grows up as a handsome and successful editor.

The two decided to meet again as adults, but Sung-joon was unable to recognize Hye-jin. Ashamed to meet her first love and ruin his perception of her, Hye-jin asks her attractive best friend, Ha-ri, to appear in her place. Things, however, soon get complicated as Hye-jin was assigned to work at The Most magazine publishing office where Sung-joon is the deputy chief editor. He openly mistreats and belittles her for her clumsy nature, not knowing that she was his real childhood friend. Ha-ri also continues to meet Sung-joon, and soon develops feelings for him. On the other hand, Hye-jin finds a good friend in her workplace, Shin-hyuk, who slowly falls in love with her.




Name: She Was Pretty

Director: Jung Dae-Yoon

Cast: Hwang Jung-Eum, Park Seo-Joon, Koh Joon-Hee

Release year: 2015

Status: Complete all episode

Country: Korean

Subtitles: English

Genre: Comedy, Romance


[CLICK]


One of my favourite drama so far! Hihii. She Was Pretty ni sangat sangat berbaloi utk korang tonton. Serius kelakar weyh! Ditambah tambah pulak dengan muka kelakar si Hye Jin. Aku tak kenal pun pelakon perempuan (heroin) dalam cerita ni. Tapi lakonan dia memang terbaik lah. Aku macam, peh dia tak malu ekh berlakon cam bodo bodo and doing her funny face in this drama. Ada satu scene tu dia tersungkur lepas tu dia nampak ada chewing gum depan mata dia (dia jatuh tertiarap atas lantai) dan dia ingat gigi dia yg tertanggal HAHAHHAHA. Lepas tu sumpah aku ketawa klakaa gilaa pompuan ni. Banyak lagi scene kelakar dalam drama ni. Meskipun its a love story tapi love dia masih acceptable lagi sebab cerita ni comedy type. Hero dia pun handsome hehehh. Aku suka watak Kim Hye Jin yang dilakonkan oleh Hwang Jung-Eum dalam cerita ni. Sangat-sangat kelakar dan menjadi! Hehe. 


Saya bagi 4/5 untuk drama ni!

Selamat menonton:)












4 comments:

  1. Best!! Suka sangat drama ni. Comel dan kelakar!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg kelaka sangat. hehehe. kite pun suka sgt drama ni!

      Delete
  2. One of my fav! Thanks for sharing sebab sebelum ni tengok merata drama ni kejap youtube, kejab web. Hehe.

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...