Follow Us @soratemplates

Wednesday, 20 April 2016

Watch Online: Oh My Ghost Full Episode (Korea Drama) with english subtitles



Na Bong-Sun (Park Bo-Young) works as a sous chef. Because of her timid personality and low self-esteem, she doesn't have any friends. Since she was a child, she has been able to ghosts because of her shaman grandmother. One day, she becomes possessed by seductress ghost Shin Soon-Ae.

Kang Sun-Woo (Cho Jung-Seok) is a star chef. Na Bong-Sun has a secret crush on him. He is good looking and confident as a chef. Even though he is popular with women, he has yet to get over his ex-girlfriend. He begins to notice Na Bong-Sun after her sudden change.



Name: Oh My Ghost

Original name: 오 나의 귀신님

Director: Yoon Je-Won

Cast: Park Bo-Young, Cho Jung-Seok, Lim Ju-Hwan, Kim Seul-Gi

Release year: 2015

Status: Complete all episode

Country: Korean

Subtitles: English

Genre: Comedy, Romance,Fantasy


[CLICK]

Its worth to watch! I love this drama! Trust me, tajuk dia je ghost, tapi kalau kau tgk malam-malam tak seram pun sbb dia cam kelaka sikit hahaha. I cry while watching this drama. Wanna know why? Hehehe. Kena laa tgk! Maybe sbb aku yang terlebih elemen entimental barangkali. Sebab drama ni tak sedih pun sebenarnya. Ada satu part tu je yg aku sedih. Kalau nak tahu kena laa tengok hehe.

Aku bagi 4/5 bintang utk drama ni.

Selamat menonton.






No comments:

Post a Comment

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.