Watch Online: Madame Antoine Full Episode (Korea Drama) with english subtitles


Ko Hye-Rim (Han Ye-Seul) is a famous fortune-teller. She is known as "Madame Antoine" and insists that she is spiritually connected to Marie Antoinette, but that part is a lie. She is able to see through people's stories due to her intelligence and keen sense. She dreams of having love in a romantic film.

Ko Hye-Rim then takes part in a psychological test project conducted by psychotherapist Choi Soo-Hyun (Sung Joon). His goal is to prove that true love does not exist. Coincidentally, the name for his psychological treatment center is Madame Antoine.



Name: Madame Antoine

Original name: 마담 앙트완

Director: Kim Yun-Cheol

Cast: Han Ye-Seul, Sung Joon, Jinwoon, Lee Joo-Hyung

Release year: 2016

Status: Complete all episode

Country: Korean

Subtitles: English

Genre: Comedy, Romance


[CLICK]

 Its a good drama with a good place to shoot. Seriously tempat penggambaran (the madam antoine cafe) dia so beautiful and cute! Melalui drama ni lah aku tak rasa terkejut langsung masa Gary dgn Ji Hyo buat test untuk tahu sejauh mana perasaan dieorg yang masuk dalam terowong dalam lab apa jadah tu hahahahahaha *aku tatau nama* Sebab dalam drama ni dieorg ada pakai alat tu untuk uji sejauh mana perempuan dan lelaki cinta ataupun sukakan seseorang. Hehehe. Siapa ambik bidang psychology atau kaunseling mesti suka drama ni. Sbb berkisar tentang tu. Aku tertarik utk tonton pun sebab ada fortune-teller sebagai watak utama kekekekeke. *rrai suka fantasi* This story is totally not my style favourite. Aku suka pun sebab aku minat kat heroin dia. Hihih. Cerita ni more to sweet sweet love story gituu. Kalau sapa suka cerita cinta boleh laa tonton. Yang suka bab bab psychology pun bagus tengok cerita ni.

Saya bagi 3/5 bintang untuk drama ni. hehe

Selamat menonton :)







1 comment:

  1. saya minat kalau drama berkisahkan cinta dan psychology. maybe boleh dipertimbangkan tengok drama ni. tq for the review, btw :D

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.