ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

TEMPAHAN EDIT BLOG: Najwa Zahid

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Alhamdulillah. Got another tempahan untuk edit blog. Siap sudah tempahan edit blog utk kawan kite, Najwa Zahid. Terima kasih Najwa sudi tempah edit blog dengan Rrai. Lebbiuu muah hehehe. Najwa nak kombinasi warna putih dan terquiose, cute dan kemas. Maka terhasillah template seperti di bawah. Actually aku ni kalau warna terquiose mmg selalu kompius antara hijau terquiose dgn biru terquiose hahaha. Jadi sebelum guna warna ni, aku bagi dulu kod warna dan tunjuk sekali dekat Najwa. Nasib baik Najwa approved kod warna ni hehee. Pandai Najwa pilih kombinasi warna. Sbb warna ni serius lawa. *buat kaler baju kawen pun lawa gak nih kekekkee*

Korang boleh tengok full view kat blog Najwa:

Watermark:


Kalau korang nak buat tempahan edit blog, boleh wassap saya kat 019-6373 924 atau email di vendettatraveller@gmail.com okay! Nak baca terma syarat semua boleh klik di bawah.



Taataa!






10 comments:

  1. Eiii cantiknya! ni rasa nak tukar design lagi ni hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaa kalau akak nak tukar boleh jee kak demimu gunung ledang pun sanggup saya daki kekekeee

      Delete
  2. salam rrai design rrai ak pernah mengecewakan pandainya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam kak.. Hehe.. Thankyouuu kak!

      Delete
  3. hehe, thanks jugak kat Rrai berhari-hari buat,, byk jgk songeh sya ni..hehe =D

    ReplyDelete
  4. kalau nak wasap awak nak ngorat boleh tak? ahaks xD

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...