Tempahan Edit Blog: Farrah Nadia

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Alhamdulillah. Siap juga tempahan edit blog utk Blog Kak Farrah Nadia ni. Tema adalah warna pink. Korang boleh usha blog kak farrah dengan klik pada link di bawah okay:



Watermark di bawah ni sebenarnya warna putih. Tapi disebabkan background entry aku putih, jadi tak nampak nanti kalau letak putih jugak hehe.


Kalau ada sesiapa nak buat tempahan boleh laa hubungi saya melalui wasap di 019-6373924 yaa. Ataupun by email iaitu vendettatraveller@gmail.com

Tataaa!



5 comments:

  1. Wah cantik...macam biasa kemas..

    ReplyDelete
  2. kak rrai, boleh tak buat tuto yang post footer share this post tu?

    ReplyDelete
  3. singgah petang ~ http://jmbelog.blogspot.my/

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.