Sunday, 17 April 2016

Tempahan Edit Blog & Cursor: Fatin Atiqah



ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA


Alhamdulillah I got a another tempahan lagi. TQ Ify sayang sebab tempah dengan akak. Me love you lah hiihiii. Untuk tempahan template kali ini, inspired dari gambar di bawah ni. Ify yang kasi. Dia kata nak header mcm ni. Background pulak putih plain [like my background]. So terhasillah sepertimana gambar kat atas tu. Hehe. Ramai pulak request background putih yekk. Dah ramai suka tema simple sekarang ni. Tak silap aku Najwa dgn Ain pun nak background putih jugak. Hehe. Masih tak proceed lagi uols punya. In Shaa Allah nnti saya proceed. Kelmarin busy layan mak aku dan projek bundle dia hahahahaa.



Watermark:

Cursor:




Tq sudi tempah edit blog. Semoga murah laa rezeki saya hendaknya hehehhh. Oh ya. Ada beberapa tutorial aku nak share dalam masa terdekat ni. Semua tu yg uols request. Bukan taknak buat yee, jangan salah anggap tau. Tuto uols mintak tu kena printscreen gambar2 sbb nnti takut uols tak faham hoho so harap sabar yee. Tak silap Beeha ke Raizah ke sape request tuto tu. Pasal share this post. Hehe. Lupa siapa gerangannya. Serius dah lama. Asyik nanti nanti jee nak membuatnya. Tp aku tak lupa pun permintaan uols. Dengan satu lagi tuto tu pasal macam mana nak buat yg "Entry With Zalora" kat sidebar aku tu. Tu Kak Mimi yang request. Haa nanti aku buatkan satu satu yee. Maklumlah, Rrai mmg ada perangai suka bertangguh kerja kekeke. Sorry k.

Taataa!




6 comments:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.