Follow Us @soratemplates

Sunday, 24 April 2016

TEMPAHAN EDIT BLOG: Athirah Liyana

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Untuk review tempahan edit blog kali ini sebenarnya tuan blog tersebut merupakan sepupu gua hahahaha. Sepupu paling rapat sekali. Sepupu yang paling banyak buat benda gila dulu dulu dengan aku. Sepupu yang ajar aku masak itu masak ini. Sepupu yang meround satu kampung dengan aku sampai terbabas nak langgar pasu bunga rumah orang KAHHKAHH. Haa ini laa dia. Miss Athirah Liyana. Panggil Tyra je hihi.

This is one is one of my favourite blog with a cute combination colour green and pink. Hijau dia is hijau so soft pastel. Pink dia pulak pink pastel dan bukan pink yang terlalu typical sangat. I like this type of pink. Aku edit dah lama dah sebenarnya blog Tyra ni. Dalam awal april kot. Baru hari ni mahu review hehehe. *sory kelewatan*

Aku bukak blog dia jatuh cinta pulak dengan colour combination ni. Aishh taleyh jadi ni hahahah. Tyra yang nak kaler hijau dengan pink. So aku cuma merealisasikannya sahaja. Mujur lah dia suka dan approved. Korang tekan link kat bawah utk tengok full view kat blog dia. Alang-alang tu follow laa sekali yee hehehe.




Kalau uols nak saya edit blog uolss camni meh buat tempahan edit blog dengan saya meh. heheheee *promote*

Tataaaaa!




1 comment:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.