ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

Tebus voucher ZALORA kali pertama | Shopping with ZALORA

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Alhamdulillah. I got voucher ZALORA RM100. Sebenarnya ini kali pertama dapat collaboration dengan ZALORA. Hihi. Korang nak baca tak entry tu? Boleh baca kat SINI

Selama ni baca jee blogger lain berpeluang tebus voucher di ZALORA. Hehe. Alhamdulillah. Akhirnya aku berpeluang sama. TQ ZALORA!


Ini laaa parcel barang yang aku beli. Nak tau aku beli apa? Handbag Zalora dgn Sunglasses je. Hihikk. Gedik ketawakan gua sebab beli sunglasses. Eh sekarang kan musim panas harussslahhhh pakai cermin mata hitam hehehe. Bag pulak aku ambik jenama Zalora. Sbb mmg dah lama berkenan nak beli beg tu. Ni dah dapat voucher meh laa kita membelinya yekk.



Aku kena tambah RM18 sahaja. Total semua 118. Tapi disebabkan ada voucher maka dapat jimat RM100 kat situ. 


ZALORA siap bagi paper poslaju ni haa lagi kalau kita nak g return barang balik sekiranya ada kerosakan dan sebagainya. Alhamdulillah. Barang aku sampai dalam keadaan yang baik dan molek. ZALORA guna Gdex. Unfortunately Gdex tak masuk kampung I jadi Gdex g hantar dekat rumah Gedik lepas Gdex call and I decide untuk tukar alamat. Heheh. Maseh Gedik ambikkan parcel muah muah.

Ini kali pertama shopping di ZALORA. Alhamdulillah. Semuanya baik-baik je. K. Ni nak cerita, aku siap call customer service ZALORA ok. Kahkahhhh. Sebab voucher aku unable ke apa entah jadi masa tu. Sebenarnya salah aku jugak. Aku yg main tekan itu ini dah pergi nk bayar pakai paypal g mandai cancel nk guna cimb lepas tu dah cuak dah ehh apasal tak boleh ni code guaaa hahahaha. Alhamdulillah lepas call customer service ZALORA okay je semua. Kakak tu cakap baik gila dengan aku. Better laa dari masa aku call customer service Cimb. Kalau call Cimb lama nak tunggu dia sambung kat staff dia. Habis kredit je tunggu lama-lama. So korang kalau ada masalah apa-apa pasal voucher ke call je customer service ZALORA. InShaaAllah setel masalah.

Selamat bershopping di ZALORA!





8 comments:

  1. waha, apa rahsia bleh colab8 dengan zalora?? nak juga..hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh InShaaAllah nnti turn akak pulak..

      Delete
  2. salam rrai akak pon dapat tapi tak guna lagi ..

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sayangnyeeee~~~~~ hahahhaaa

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  4. Yaya dah tebus dah rrai, yaya beli cardigan kimono cantik ada review dekat blog hehhe :)

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...