SIAPA NAK HADIAH? BACA ENTRY INI CEPAT!



ASSALAMUALAIKUM|SALAM SEJAHTERA

Masihkan kalian ingat dengan entry aku yang INI dan INI. Disebabkan takde sape pun yang menuntut hadiah, maka, aku nak pilih secara rawak siapa yang terawal e-mail aku butiran, dia yang dapat hadiah ole-ole tu. Huhuu. Bukan apa, dua lagi pemenang dah email details dah. Disebabkan lagi seorang pemenang tak hantar2 details maka aku terpaksa postpone nk pos hadiah sbb aku akan pos ketiga tiga sekali. Sebab aku rasa macam dah lama sangat tempohnya, jadi aku macam desperate ni haa nk g pos. [aku bukan orang yang sambil lewa bab bagi hadiah kat pemenang meskipun aku selalu kena macam tu bila menang Giveaway, PENIPU] *sorry sis emo pulak*

Sila e-mail butiran di bawah ke vendettatraveller@gmail.com dan berikan details di bawah:
NAMA:
ALAMAT:
NO HP:
URL GIVEAWAY:

TAPI INGAT. HANYA PESERTA GIVEAWAY YG AKU ANJURKAN SAHAJA LAYAK OKAY. SILA CHECK UOLS ADA JOIN KE TAK. KLIK SINI

Siapa yang cepat bagi alamat dan bertuah, aku akan reply email dia. Siapa yang email dia tak direply, maka anda tidak berjaya yaa. Maaf. Saya cuma cari seorang pemenang sahaja. Hehehe

Siapa cepat dia dapat.
Good Luck.


5 comments:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.