ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

New Look Again!

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Yeayyy! My new template is finally is more simple and yaa I like it! Template baru ni aku lebih suka dari yang lama kot. Well Rrai kekadang memang ada perangai kejap nak template ada kartun, kejap nak template ada bunga, karang tu nak template simple pulak. Mcm sekarang ni lah. Hehe. Simple kan?

Ni design template lama:



Ni design template baru:



More white but just white and pink hihii. Tapi aku suka. Sbb nampak laa sikit macam blog aku matang sikit yedakk? Hehehh. Takpe Rrai memang matang pun kan kan. *perasan* Template ni aku buat lepas maghrib tadi sampai laa pukul 12 sebentar tadi. Takde laa fokus noh membuatnya sbb aku still melayan chat sepupu aku, mereply wasap di group, reply moment dengan Shafa kejap, download lagu Justin Bieber sat, sambil nyanyi nyanyi sumbang dalam hati hehehehehe multifunction gittew kan aku. Biasa kalau aku buat kerja sambil berhappy begini ha mmg kejap je siap. Sbb otak takde stress hahaha. Padahal rasa macam baruuu je tukar design. Ni dah tukar lagi. Takpelah. Simple kan lagi okay tak gitu?

So. Okay ke tak okay?


.........................................................

Tempahan Edit Blog dan Portfolio KLIK SINI




7 comments:

  1. Aaaaa sukanya lagi lagi part header! :3

    ReplyDelete
  2. Amboi..tukar lagi hehehe..matang sgt dah nmpak ni hahaa

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. Wahhhh cantiknyaaaaa :D

    ReplyDelete
  4. Cantik header.. yang kena bajet jugak ni, nak tukar jugak template baru..hehe

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...