ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

Jom Exchange Bloglist!


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Hai uols! Ada sesiapa di sini sudi nak exchange bloglist dgn saya tak? Syaratnya mudah je, korang masukkan blog aku dalam bloglist korang, aku masukkan blog korang dalam bloglist aku. Ekceli I want to renew my bloglist. Bloglist yang ada ni nanti aku nak divide kepada dua. So kalau korang nak tersenarai sama, exchange bloglist dengan saya k. Hihii. Kalau nak, tinggalkan url blog korang di bawah. Nanti aku masukkan dalam bloglist (after I check on your blog). Kalau aku check kt blog korang takde pun blog aku heheh memang harap maap lah Iols takmo letak jugak.

Tataaaa uolsss!!




8 comments:

  1. Rrai dah lama bertempek dalam blog ain ><
    theathra.blogspot.my

    ReplyDelete
  2. kita dah. http://www.aswaleyla.com/

    ReplyDelete
  3. Ecah join! :D weweweee

    http://apple-crunchh.blogspot.my/

    ReplyDelete
  4. aqma join. Done added Rai in my bloglist :)

    http://ainulaqma.blogspot.my/

    ReplyDelete


  5. http://cahayakukasih.blogspot.my/

    ReplyDelete
  6. http://hiphiphorray15.blogspot.my/

    ReplyDelete
  7. Anis join :)

    http://akhalilah.blogspot.my/

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...