ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

FREEBIES: Share This Post [Image]


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Freebies ini adalah untuk tutorial letak share this post bawah entry, iaitu kat post footer. Hehe. Stay tuned ok. Satgi aku update tutonya pulak. Kat bawah ni gambar untuk share this post. Boleh right click dan copy image address utk dapatkan url image tersebut. Freebies ni aku buat sendiri. So, strictly no re-freebies k. Gambar ni takde border pink pun. Jgn risau. Yg border pink kat setiap gambar tu mmg aku edit kat html utk ada border pada semua gambar dalam entry. Gambar kat bawah ni transparent dan no border pun sebenarnya. Hehe.



Kejap lagi kite update tutonya pulak k. Tataa!



1 comment:

  1. woww rrai. bagusnya rrai ni. keep up the good job! :D

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...