Wednesday, 27 April 2016

Done update bloglist.



ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

First, terima kasih kepada semua yang tinggalkan komen untuk exchange bloglist dengan saya. Huhuu. Tak sangka entry nak exchange bloglist tu ada jugak yang baca dan tinggalkan komen. Tq uolsss. Aku dah masukkan senarai blog yang nak exchange bloglist tuu ke dalam bloglist blog aku. Aku check dulu betul ke idokk ni korang letak blog aku dlm bloglist korang hehehee. Bloglist ni kekal selama mana korang letak aku dalam bloglist korang. Kalau esok korang delete blog aku, maka mungkin esok juga aku delete korang dalam bloglist aku. Kehhkehh. Adil kan? Dah nama pun exchange bloglist.

Ada siapa lagi ke nak exchange bloglist dgn sy? Kalau blog korang jenis setahun sekali update entry sorry lah mmg tidak ler nak masukkan dalam bloglist. Aku ni memilih jugak hahahahaa sebab aku selalu gak usha kat bloglist siapa buat entry entry best ni.

Siapa yang nak buat tempahan edit blog, boleh wasap sy yaa sementara sy sedang free ni. For more details you can read HERE

Tq!



3 comments:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.