ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

Tempahan Header: Nur Nabila

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Alhamdulillah. Murah rezeki Nur Raihanah dapat tempahan lagi. Hihi. Tempahan kali ni datangnya dari Nabila comey lote gadis ayu dari Utara. Dia nak tempah header je. Tapi iols bikin sekali background untuk dia sebab nak kasi matching header dgn background. So, hasilnya, kod warna utk header adalah sama dgn background. Baru laa kemas tak gituuuu? Hehee. Aku kalau mengedit blog orang selalunya background aku akan buat sama kod antara satu sama lain. Sbb takmo kaler dia lari. Contoh nya blog saya ni. Haa. Semua coklat dgn pink sama kaler kod. Untuk blog Nabila ni, aku pulak fall in love dengan kaler pink dan biru lembut ni. Sedap jee mata memandang sbb lembut sangat warnanya. (ceh puji diri sendiri ke?)



Siapa yang nak tempah header macam ni boleh wasap saya di 0196373924. Harga RM5 untuk header sahaja. Kalau nk tgk contoh lain, anda boleh lihat di SINI

Terima kasih Nabila sbb order dgn akak! Me love you muah muahh! Hihii


7 comments:

  1. cantik..biru..pink..warna kegemaran kak PC..kihkihkih..

    ReplyDelete
  2. Comelnya header and kaler dia pon cute. Same goes for this blog. Cute :) Moga bertambah rezeki Rai :)

    ReplyDelete
  3. wow lepas ni bleh la buatkan utk CT.. hehe.. tak pun tlg edit skali =P

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...