Tempahan Edit Blog: Vanilla Freak

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Alhamdulillah. Tempahan kali ini ialah daripada Kak Alia. Ini inspire daripada design hitam putih blog aku yang dulu. Kalau korang nk tengok, boleh klik kat menu tab tempahan dan di situ ada satu tempat hitam putih header bulat tulis nama aku. Template tu laa yang dimaksudkan. Hihi. Tapi aku tak sepenuhnya buat sama mcm tu. Aku ubah. Kak Alia nk background putih plain dan template ni ada ribbon. So dapatlah hasil mcm ni. Hehe. Yang dibawah ni design sebelum dipasang ke blog belia. Untuk view penuh, korang boleh klik link blog beliau di bawah:


Watermark:


Kak Alia sedang menganjurkan giveaway yangmana hadiah yang ditawarkan juga sangat sangat best. Korang jangan lupa join okay! Klik je kat gambar bawah ni. Nak tahu tu apa? Haa klik dulu nnti baru tahu. Macam kek kan? Hehehe

Btw jangan lupa jugak join GA saya yaa. Klik je kat banner bawah ni. Tataa!






6 comments:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.