Follow Us @soratemplates

Sunday, 6 March 2016

Tempahan Edit Blog: Shera Izham

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Tempahan edit blog untuk kali ini adalah datangnya dari sepupu saya punya kawan baik. Heheh. Blog ini diwujudkan sebab beliau ada project assignment yang memerlukan beliau untuk buat blog. So akulah yang edit blog dia hihii. Biru pink and yellow soft bila combine lawa jugak ekh. Kekee. Shera nk kaler soft pastel. Aku cuba untuk kekalkan elemen soft tapi aku takmo kaler dia terlalu cair sbb takut masa dia present kat lecturer kang lecturer dia tak nampak pulak kaler apa budak ni guna hahaha. TQ Shera! Good Luck!




Siapa yang nak buat tempahan boleh wasap saya di 019-6373 924 atau email di vendettatraveller@gmail.com


16 comments:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.