Follow Us @soratemplates

Wednesday, 30 March 2016

Tempahan Edit Blog: Kasihku Amani

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Tempahan kali ini adalah daripada blog Kasihku Amani iaitu Kak Shahida. Thank you akak tempah dengan kite! Hihi. Harap-harap murah rezeki Nur Raihanah lepas ni hehehe. Kak Shahida mintak kombinasi warna hitam, merah dan putih. Beliau nak simple je so aku selitkan jugak elemen simple takmo nak crowded sangat. Background dgn header pun aku buat simple je takde bunga berdaun menjalar ke ape. Jadi dapatlah hasilnya begini. Hehehe. Yang kat bawah ni preview sebelum aku pasang kat blog Kak Shahida. Aku tunjuk sekali je beliau terus approve. Hihi. Mudah sangat sangat berurusan dgn Kak Shahida ni. Tq Kak!!

Kalau nak tgk blog beliau korang boleh klik pada link di bawah:



Watermark:


Kalau ada sesapa nak tempah edit blog dgn I boleh wasap sy di 019-6373924 ok :D
Kalau nak email pun boleh. Email sy di vendettatraveller@gmail.com

Taataaa!!


3 comments:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.