Follow Us @soratemplates

Wednesday, 30 March 2016

Tempahan Edit Blog: Azira Freesia

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Alhamdulillah. Siap lagi satu tempahan edit blog. Bersyukur sangat template ni dapat disiapkan dalam masa sehari je. Nak tahu apa rahsianya? Kekekee. Rahsia laa sangat. Actually Kak Azira sangat sangat memberi respon yang pantas bila aku tanya soalan-soalan. Samada ni okay ke tak, camni okay tak, kaler ni okay tak, menu camni ok tak, semua dia reply cepat. Sebab tu kerja siap cepat hehehe. But the main reason is iols takde keje pun sebenarnya nak buat tu yg boleh hadap blog lama hehehehhee. Meskipun Kak Azira ada suruh ubah ubah sikit tapi alhamdulillah dapat juga siapkan hari ni jugak. Maka dapatlah hasil macam ni! Hehehe. Terima kasih Kak sebab tempah dengan kite! Muahh muahh!

Kak Azira ni dah lama berblog. Cuma baru-baru ni beliau sampaikan hasrat nak aktif semula berblog. So uols jangan lupa k follow blog beliau. Kalau rajin komen-komen laa sikit :)



Watermark:



Kalau ada sesiapa yang berminat nak membuat tempahan edit blog boleh hubungi saya by wasap di 019-6373924 atau email saya di vendettatraveller@gmail.com

Kalau nak tengok portfolio boleh lihat di SINI


Assalamualaikum..



6 comments:

  1. comelnya edit hihihi terbaiik rrai kipidap!

    ReplyDelete
  2. tunggu lah 2 3 hari ni..kita pun nak mintak awk tolong buatkan..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh jee.. hihi. nnti wasap kite k

      Delete
  3. tenkiu dear..hehe cantik sgt! servis pon memang terbaik sgt tau..huhu lain kali nk tukar design boleh tempah dengan rai lagi..hehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankyou akak! hehehe. InShaaAllah boleh jee kak :)

      Delete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.