Follow Us @soratemplates

Friday, 11 March 2016

Segmen Nuffnang by CikNurul


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Entry terakhir sebelum saya terbang ke negeri orang. [ceh terbanglah sangat] hehee. Blog akan terabai seketika untuk beberapa hari. Harap2 uols sudi sudi laa datang sini meskipun aku takde. Kalau rajin p laa tgk freebies i ke. Tutorial i ke. HEHHEHH. 

Jangan lupa join dan support segmen ni yaa! Saya nak tag Blogger's Family semua sekali sila join segmen ini. Siapa Blogger's Family haa dia pepaham laa tu kena batang hidung dia kekekeke.

Taataa uols!



3 comments:

  1. alaa,, akak pi mana? huhu jgan tinggalkan nurul T_T hehe~~
    Take care ya, lebiu..

    ReplyDelete
  2. jmput joinn http://wanieseuk.blogspot.my/2016/03/giveaway-triplet-by-wanie-seuk.html

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.