Wednesday, 23 March 2016

PENGUMUMAN: PEMENANG GIVEAWAY HOLIDAY BERSAMA MAK LONG!


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Pertama sekali, aku nak ucapkan terima kasih kepada semua yang join Giveaway yang aku anjurkan ini. Meskipun hadiah adalah misteri, uols tetap juga sudi join. Huhuu. Thenkiuuu muah muah! Dalam entry Giveaway, aku cakap aku nak cari dua pemenang kan. Tapi aku decide untuk tambah lagi sorang pemenang. Hehe. Maka jumlah pemenang adalah tiga orang. Kepada semua yang sudi join tu, terima kasih banya-banyak yaa. Ada rezeki InShaaAllah kita buat GA lagi k.

Pemenangnyaa adalahhhhh.................................
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
Sila scroll lagi
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Scroll lagi
hehehehehhehehehehehe
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Sikit jeee lagi kekekekeke
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Pemenang nombor 29, 48 dan 56

Untuk tahu lucky number anda, sila check kat SINI

Hadiah adalah berbeza untuk tiap pemenang yaa. *sikit jee beza* Harap yang menang tu sudi terima ole-ole tak seberapa dari saya ni..

Tahniah kepada yang menang. Yang tak berjaya, tunggu GA akan datang pulak ye.. Terima kasih sangat sangat sbb sudi join..

Kepada para pemenang, sila e-mail butiran di bawah ke vendettatraveller@gmail.com. Takmo wasap k. By EMAIL. Sila letakkan tajuk email anda : SAYA PEMENANG GIVEAWAY NOMBOR ___ (letak nombor giliran anda) dan berikan details di bawah:
NAMA:
ALAMAT:
NO HP:
URL GIVEAWAY:

Sila berikan details pemenang sebelum hari Sabtu iaitu 26hb. Terima kasih!







6 comments:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.