Thursday, 3 March 2016

PEMENANG GIVEAWAY BIRTHDAY WISHES TO ME AND BLOGLIST 2016 by Noor Akma


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Alhamdulillah. Diberi peluang untuk menang hadiah utama bagi giveaway yang dianjurkan oleh Kak Akma. Yeayyy!! Hihi. Menang apa? Idono hadiahnya misteri gittew. Byk pulak yekk iols dpt hadiah kategori misteri bila menang GA ni. Twice already [eleyh twice jek punnn] hehehe. Bersukur sangat TQ Kak Akma for this GA!

PEMENANG HADIAH UTAMA

You can click the url untuk tahu apa yang aku wish kat Kak Akma. Hehe. Kalau uols nk check senarai penuh nama pemenang boleh tengok kat SINI Aku akan anggap ini hadiah hari jadi dari Kak Akma sbb btw harijadi aku pun bulan 3 jugak kay uols hihii. 18 March ni haaa [jgn lupa wish tauu!]

Dan.Jangaan lupa join GA aku buat ni! Klik pada banner di bawah.







10 comments:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.