ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

IOPE AIR CUSHION BLUSHER; Cara mudah nak bagi pipi glowing

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Hari ni iols nak promote sikit satu produk iaitu Blusher IOPE. Ni ha cara best nak pakai blusher sekarang. Takde dah kes pipi terlebih merah sebab terlebih sapu. Hihii. Pakai IOPE blusher air cushion ni kompem meletoptop muka uols! Glowing jeee tauu!





Siapa nak, sila order dgn saya yaa. Wasap sy di 019-6373924. Ada dua warna iaitu rose pink dan peach (sepertimana dalam gambar di atas) Cepat cepat cepatt grab your blusher now! Kat bawah ni ada sorang kakak cantek share testimoni kat iols. Glowing gituuu uols! Kalau nak cuba, sila lah wasap saya yaa. Jangan malu-malu hihiksss
Pap pap pap jee kat muka. Pinky pink gitu pipi! Selamat ber-glowing!



4 comments:

  1. berkenan pulak yaya warna peach tu. cantik.
    nanti yaya wasap untuk order ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Peach tu lawa. Hehee. yaya pakai mana mana pun cantik :) okayyy dear..

      Delete
  2. cantiknye blog awk dear... :D X sabar rasanye nk tunggu awk edit sy punye blog.. done follow rai :)

    kindly follow me back ye

    azirafreesia.blogspot.my
    instagram : @azirafreesia

    nice to meet u dear!

    ReplyDelete
  3. heheh lepas ni semua nampak cem Korean =D

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...