ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

Giveaway Mencapai 50 Penyertaan! Terima Kasih!


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Yeayyyyy!!! Nampak tak tajuk tu? Giveaway dah mencapai 50 penyertaan! Hihik. Iols agak tak sangka laa jugak. Sbb GA ni takde sponsor pun, diri sendiri je sponsor. Ingatkan tak dapat sambutan. Alhamdulillah. Terima kasih kepada semua yang support GA aku kali ini! Sebenarnya aku cadang nak buat giveaway sempena birthday aku pada 18 march ni nanti. So ingatkan nak cari sponsor dan buat GA yang gah laa sikit. KAKAKAA. Tapi sudahnya end up dgn GA diri sendiri sponsor sbb aku malas nak cari sponsor muahaha. Next time la kita buat GA gah sikit yee?

Apapun kalian doakan aku selamat pergi dan selamat pulang dan semoga segalanya baik-baik saja okay. Siapa yang belum join lagi giveaway saya anjurkan tu, jangan lupa join tau! Klik SINI

Kalau dah join, sila semak senarai nama peserta. Kalau ada double atau tertinggal TOLONG MAKLUMKAN sebelum GA ini tamat okay. Lihat senarai peserta di SINI

Taataaa!






8 comments:

  1. Semoga selamat perjalanan pergi dan balik ye.. InshaaAllah, Aamiin

    ReplyDelete
  2. wahhh lpasni kalau nak buat GA nak sponser boleh la jemput ain okay :) Hv fun ! Take care Rrai

    ReplyDelete
  3. salam rrai smoga selamat pergi dan balik:)

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...