Follow Us @soratemplates

Wednesday, 9 March 2016

FREEBIES: Home, Older & New Icon

ASSALAMUALAIKUM|SALAM SEJAHTERA

Here another freebies! Hihi. Icon utk home, newer dan older posts. Aku buat sendiri. Sebab tu simple biasa jaa. Kalau nak guna silakan yaa. Korang boleh ganti url icon korang guna dgn url aku bagi kat bawah ni.

http://i1077.photobucket.com/albums/w480/vendettatraveller/h1_zps08hgz3tm.png
http://i1077.photobucket.com/albums/w480/vendettatraveller/h2_zpsupevkyld.png
http://i1077.photobucket.com/albums/w480/vendettatraveller/h3_zpscpp99o2c.png
http://i1077.photobucket.com/albums/w480/vendettatraveller/h4_zpshp4ii7eq.png
http://i1077.photobucket.com/albums/w480/vendettatraveller/h5_zpswehveiiw.png
http://i1077.photobucket.com/albums/w480/vendettatraveller/h6_zpse60x3itx.png


http://i1077.photobucket.com/albums/w480/vendettatraveller/n1_zpsdy1jdjhr.png
http://i1077.photobucket.com/albums/w480/vendettatraveller/n2_zpsvktkcywi.png
http://i1077.photobucket.com/albums/w480/vendettatraveller/n4_zpspr8th1x9.png
http://i1077.photobucket.com/albums/w480/vendettatraveller/n3_zpsyxvv2ict.png
http://i1077.photobucket.com/albums/w480/vendettatraveller/n5_zps8m6kstph.png
http://i1077.photobucket.com/albums/w480/vendettatraveller/n6_zpsk4roaqeu.png


http://i1077.photobucket.com/albums/w480/vendettatraveller/o1_zps4drsxzob.png
http://i1077.photobucket.com/albums/w480/vendettatraveller/o2_zpseegmzpyh.png
http://i1077.photobucket.com/albums/w480/vendettatraveller/o3_zpsiq4dhigx.png
http://i1077.photobucket.com/albums/w480/vendettatraveller/o4_zpsisuacovj.png
http://i1077.photobucket.com/albums/w480/vendettatraveller/o5_zpscskuy1re.png

Siapa yang belum join GIVEAWAY saya, jangan lupa joinkan diri anda yaa! Klik SINI 

Taataaa!


4 comments:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.