ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

Cepat Betul Laku IOPE Air Cushion ni!

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Hai everyone! Siapa sini pengguna iope? Best tak? Seriously this iope air cushion ni mmg tengah hot hot meletup sekarang macam zaman pisang goreng cheese tengah famous dulu. Cepat je habis. Cepat jeee viral. Cepat je orang berpusu-pusu jual. Cepat jeee orang borong sekali banyak. Kenapa aku cakap macam tu? Sebab stok sampai ISNIN haritu uols. Hari RABU dah habis ok!!! Makk aih. Tak sempat i nak promote nak beli tau. Disebabkan permintaan banyak, maka ramai dah buat payment terlebih dahulu sbb nak booking awal takut habis. Fuhh. Hebat betul penangan iope ni. Masa bos cakap stok habis tu i was like, omaiiiigod gua baru cadang nak beli dua kot. KAKAAKAA. Ingatkan nak bagi mak satu iope ni. Tapi stok illek pulak.

Iope Air Cushion Foundation ialah produk yang diperbuat dari korea dan merupakan pakar untuk menutupi cela-cela parut dimuka. Menjadikan muka bebas cela dan tidak berminyak. Iope foundation juga menjadi foundation kegemaran para artis di korea.

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN
IOPE AIR CUSHION FOUNDATION
Melindungi kulit kita dari sinar matahari (SPF 50+ / PA+++)
Mencerahkan wajah (30% essence pencerah + pelembab)
Sweat-Proof (tahan terhadap peluh)
Telah diuji oleh pakar klinikal
Dibuat dari 30% Hydro-Mineral Water
Kesan penyejuk
Menutup cela parut jerawat/jerawat besar
Menutup kesan jeragat yg tebal
SPF 50+/PA+++
Anda lebih berkeyakinan
Tekstur yg sangat ringan
Wajah nampak glowing dan gebu
Warna natural
Kalis air
Tengah-tengah femes ni i pun terjumpa lah heroin drama korea terkenal iaitu MY LOVE FROM ANOTHER STAR yang mana katanya dia pun pakai iope masa dalam drama tu. Peh. Kulit dia sangat sangat ploles dan glowing ok masa aku tgk drama ni.




InShaaAllah stok sampai next week ISNIN bos cakap. Yang aku peliknya bos aku order beratus ratus kot iope. 500 tak silap gua. Cepatnyaaa habis T_T Stok tidak menungguku betul hahahhaa. Buat masa ni aku pakai naturactor. Baru jugak beli dan baru dua kali pakai. Hihi. Dahhh gedik nak beli iope pulak. Rrai rrai.

Nanti next week siapa nak order bgtau aku okay! RM30 je untuk 1 pcs. Tak masuk postage lagi. Bos i beli banyak sangat2 sbb tu boleh dapat harga best camni. Ni dah kira murah iols bagi harga tau. Original yaa. Postage sm RM7 manakala ss RM11.

Wasap me at 019-6373924 kalau berminat.

Psstt. Ada sesiapa kat sini guna iope tak? Cer citerr. Hehee

Tataa!




11 comments:

  1. cantiknya..lps pakai

    jalan-jalan petang..

    jemput singgah : http://www.azlindaalin.com/2016/03/mini-giveaway-hari-jadi-dhia-batrisya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe mmg cantik kak.. okay, kite join dah GA tuuu:)

      Delete
  2. wahhh rsa tertarik menarik iope mmg cantik debom !

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe debom pun bolehhhhh. tapi mmg cantik punnn kan

      Delete
  3. alaaaa nape qila lambat tahu TT_TT dah terbeli aprilskin ughhhh hahahah
    Ish rrai rrai dh dh la shoopping :p hihihi anyway

    ReplyDelete
    Replies
    1. Qilahhh aprilskin pun best jugakkk!! Tapi aprilskin lagi mahal kan? Nanti awak buat reviewww yee Qilah sayang muah muah! hahaa

      Delete
  4. korean memang pakai bedak ni..hari tu tgk artis korean mana tah pakai

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa tgk dieorg pakai lawa jee teringin pulakk hehe

      Delete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...