Monday, 21 March 2016

Bloody Red


ASSALAMUALAIKUM|SALAM SEJAHTERA

Hi. Another colour palette from me! And today saya dengan bangganya found another new colour kod. I named it as "Bloody Red" kekekee. Nama takleh belah ekh? Sebenarnya takde idea nak bagi nama apa. Lepas tu teringat Ron dalam movie Harry Potter selalu cakap, "Bloody hell!!" Haa so aku pun taram je letak nama lebih kurang gitu. Cuma takkan lah nak letak hell pulak kan? Takde ong nanti kaler palette ni hahahhaa. Kat bawah ni laa kaler tu. Lawa tak lawa takkk hehehe

Kod Warna: #D0343A

Lately ni suka pulak buat kaler palette camni. Rasa seronok bila aku combine combine warna tu dan nampak secocok antara satu dengan yang lain. Hihii. 


Kod Warna: #FF647E

Tapi antara kesemua warna tu aku paling berkenan dgn kaler pink ni. Nama dia strawberry lost. Bukan dari aku laa tapinya. Menarik kan pink ni? Dapat baju warna kod camni peh sumpaa lawaaaa.



1 comment:

  1. Lately gak suka kalerrr ni hahahaha Sep sikit!

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.