Follow Us @soratemplates

Wednesday, 10 February 2016

You cant choose between...


Currently mood dah ngantukkkk je rasa. Lepas pekena mee sup dengan teh o ais limau tadi. Fuhh. Kembung perut. Makin menjadi ngantuk yang aku tahan tahan dari petang tadi. Eh tapi aku mintak mee sup pedas dia kasi cili merah beso gabak tuu jee. Tu mana pedas harap je warna menyerlah. Rasa hampeh. Cili api mana api? Hahaa


11:24pm. Serius ngantuk. But I am the type of person yang tak boleh pilih antara tidur dan running man. Tidur dan Harry Potter. Tidur dan movie. Haihhh la mmg aku on je nak men-stay sampai tiga empat pagi. Itu belum kalau tidur dan drama korea lagi. Subuh pun pernah tau aku tidur.


Mana boleh pejam mata oi kalau dah tatap wajah prince asia kat running man ni HAHAHAA. Enggak bisa dong. 

Siapa yang dah nak tidur tu. Selamat Malam oke!







4 comments:

  1. Eh eh kemain nya dia kalau rm terus boleh tak tidor ye hahahahaa qila dulu ye kot. Sekarang dh slow down hahahaha eceh eceh betul aku hahaha. Anyway, rest and sleep well ok bila qada tidor tu hihihihi :)

    ReplyDelete
  2. hensem ke gitu rupenye .. hehehe ai mmg tak minat kpop so mmg tak lyn klu stay berjaga utk movie omputeh no hal ... 2-3 pg layan juga tp hari cuti la klu hari kerja paling lewat pukul 1

    ReplyDelete
  3. baru singgah sini...tengahari ni pun buat mata layu je

    jemput singgah di Blog kita tau, kita ada buat GA...
    jangan lupe join, support & tolong sebarkan (^_^)

    ReplyDelete
  4. ooh....RM lover jugak rrai ni rupanya ek....ha'ah....mata kalau dah ngantuk memang boleh terlelap tang2 tu jugak...^_^

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.