Tempahan Edit Blog : Shawal [Aku Bukan Innocent]

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Tempahan edit blog kali ni adalah dari Shawal. Pemilik blog aku bukan innocent yang sedang meningkat top top meletup melonjak naik namanya hehe. TQ Shawal. Tema untuk template ni dia nak simple je dan menggunakan kombinasi warna hitam, putih kelabu dan ada sikit hijau. Untuk full view korang boleh tgk kat blog beliau:



Ni untuk watermark pulak:
Siapa nak buat tempahan boleh hubungi saya di 019-6373 924. Wassap yaa. Atau boleh email di vendettatraveller@gmail.com.

Taaataa!






8 comments:

  1. "yang sedang meningkat top top meletup melonjak naik namanya" ehhhh ye keeee.. akak ni... hahahaha.. ^^

    ReplyDelete
  2. dah tgok semlaam syawal pnya blog. cantik. simple awesome. wow

    ReplyDelete
  3. salam. jemput join segmen bloglist saya http://iniblogke.blogspot.my/2016/02/iniblogke-mac16-bloglist.html#.VtUlJ_l96M8 thanks :)

    ReplyDelete
  4. Kemas..

    Blogwalking sini..
    Jom baca artikel baharu saya..

    Adakah SEO sudah mati

    ReplyDelete
  5. huwa hebatlah shawal and rrai! kipidap yo!

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.