Tuesday, 16 February 2016

Tempahan Edit Blog Mrym

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Alhamdulillah siap juga tempahan edit template untuk Mrym. Actually orang yang menempahnya is her sister. Hihikk. Dia tempah untuk dua template. Lagi satu tak siap lagi sebab dia masih belum beri details nak design template mcm mana semua. So dia suruh I siapkan untuk her sister first. 



Watermark:



Tema adalah hitam putih. Inspired dari design template aku yang di bawah ni. Simple sahaja. Putih dan hitam. Tapi aku taklah bulat2 ikut template aku bawah ni sbb lagipun yg bawah ni simple template. Aku guna gold style sikit kat header sbb nk bagi dia naik. Hehe. Tunjuk sekali je terus beliau said yes. TQ Karimah and Mryam!


Btw offer edit template RM5 dah closed yaa. Harga kembali kepada asal. Siapa yang nak menempah boleh baca di SINI













9 comments:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.