Monday, 22 February 2016

Tempahan Edit Blog: Cik Karmila Story

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA


  • Theme: Simple
  • Colour: Blue
  • Header: Just words
  • Taknak kartun.
  • Taknak pink.
  • Masukkan kombinasi warna lain untuk menaikkan warna biru.
  • Link blog: http://narumihuda.blogspot.my/

So, inilah hasilnyaa..
Tadaaaa!! Hehe. Okay or tak okay? Aku masukkan kombinasi coklat dan colour cream sikit. Dan untuk biru, aku guna biru soft. Kalau nak guna electric blue, rasa mcm sakit mata dan tak cun. Takkan dark blue pulak kan? Kihkih


Ini watermark:


10 comments:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.