Follow Us @soratemplates

Wednesday, 10 February 2016

Tempahan Edit Blog Alia


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Alhamdulillah. Masih diberi peluang untuk dapat tempahan edit blog kawan kawan blogger. Terima kasih Alia. Actually aku design dua template untuk Alia. Satu tema simple. Satu lagi ada bunga sikit. Alia kata dia cepat bosan nanti hehehe harap harap laa beliau enggak bosan sih dgn template gue bikin ni.

Ni design template lama:



Ni yang sekarang setelah aku edit:
Alia minta pasangkan design yang ada bunga ni. 


Watermark:

Ini pula template yang simple tu. Dua-dua template ni Alia dah sertakan details dan lakaran yang dia mahukan. Tulisan jenis apa. Gambar letak kat tengah. Bunga letak macam ni. Mudah sangat berurusan dgn Alia ni. Dia terus bgtau apa dia nak. Takdelah kite kena buat banyak kali yedakk? Hihihh. TQ Alia.


Watermark:


Jom serbu blog Alia !

14 comments:

  1. Tantiknya. Yg second tuh comey gilaaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. Hehehe. Mudah jugak berurusan dgn Rrai^^ thanks alot. Suka sgt. Hiks. Btw new update design baru http://liyaerf.blogspot.my/2016/02/new-design.html =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh siap buat entry. hehe. TQ so much Alia!

      Delete
  3. Cantik Rrai.. akak suka yang last sekali tu simple sangat..semoga terus dimurahkan rezeki.Amin ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak ros. Aminnnn. InShaaAllah kak :)

      Delete
  4. salam akak pon suka :)
    cantik je hasil kerja rrai :)

    ReplyDelete
  5. wahhhh...cantik tu....memang kreatif..rrai....best luck for u......

    ReplyDelete
  6. wahh...comey!!!

    jemput singgah di Blog kita tau, kita ada buat GA...
    jangan lupe join, support & tolong sebarkan (^_^)

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.