ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

Tempahan Edit Blog: Afifah Ismail

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Tema: Hello Kitty, Pink

Untuk tempahan kali ini, afifah mintak gunakan tema hello kitty dan bagi pemilihan warna pulak adalah warna pink. Kata beliau, mostly pink pun takpe. Hihi. TQ Afifah. Untuk background aku guna plain colour. Sebab aku nak naikkan tang hello kitty kat header tu sebab nak bagi dia menyerlah gitteww hehehe.


Ini watermark:

Untuk tempahan atau tengok design lain boleh lihat di SINI



17 comments:

  1. cantiknya watermark dia!!! aih jeles nih....
    kipidap rrai!

    ReplyDelete
  2. Lawanya sis rraii. Saya suka footer dgn header yang berawan tu >,<

    ReplyDelete
  3. Cantiknyaa. Hello kitty tuh akak buat kah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tak laa leyaa. kalau akak buat jawabnya hello goodbye lerr

      Delete
  4. Wah hello kitty pula ya Rrai...cute..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe haa'ah akak hello kity pulak.. tq akak :)

      Delete
  5. Wahh lawanya. Twin saya tu. Hari tu ada recommend kat dye. Tak sangka la plak dye order kat awak. Hihi. Jealousnyaaa ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe sis ke yg promote wahh tq so much sis!

      Delete
    2. Ha'ah. Hari tu dye ada tanya. Hehe. You're welcome. No problem :)

      Delete
  6. Comelynuaaaaaa hellokitty alahai

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...